"We came here for quick breakfast. Unfortunately this quick experience even was too bad. The staff was so rude!! He was murmuring at us and and our dog all time."
"Sahibi,Türklerin köpekleri sevmediğini ve köpeklerin ağzının pis salyalarla dolu olduğunu düşünen bir Uzakdoğulu.Ha bunu dedikten 2 saat sonra aynımekana köpek sokan ve üstümüze yürüyen de kendisi👎🏻"
"unexpectedly this place is pet unfriendly (there is a garden available)It is not about kindly not allowing inside.It is about his tone of voice eg.dog’s mouth is dirt.(while;he serves while smoking)"
"Öncelikle köpek dostu olması tercih sebebi 🎈çalışanlar cok guleryuzlu ve kibar. Bunun üstüne bir de sıcak bonfile salata yedim beklediğimden cok iyiydi. ☺️"
"Yediğim en iyi lakerda ama yediğim en kötü tereyağında karidesin olduğu mekan."
"Oğlak diyince öneriler hep burayı gösteriyor.başka yerde yemediğim karşılaştırma yapamıyorum. Lezzet olarak iyi ancak hijyen konusunda acilen bir şey yapmalılar. Bu arada halka kokoreçleri lezzetli"