"Yemekler güzel ancak en iyisi fasülye tabiki. Mısır ekmeği yerine pide olsun isterdim. Geniş otoparkı açık alanı var, biraz da manzaralı. Meydan AVM deki yerlerine kıyasla çok daha başarılı."
"Tulum peyniri ile Adana yedik, hayatımda gördüğüm en boş tabaktı. Lezzeti güzel ama çok pahalı. Doymak için yemeğe verdiğiniz kadar daha harcamanız lazım. Park da 40 tl, ki çok anlamsız."
"Etliekmek, mevlana, bıçakarası, fırın kebabı denedik. Konyadaki lezzet gerçekten var. Hamuru, kıyması, peyniri, kıtırtısı çok iyi pidelerin. Fırın kebabı yumuşaktı. Öte yandan kalabalık ve gürültülü."
"Kelle paça içtim, tereyağı harici beğenmedim. Çorbanın kokusu hoşuma gitmedi. Pideler sıcak olsaydı çok memnun olurdum, dünden kalmış gibilerdi."
"Ne köftesini ne baklavasını beğendim. Hem de servis yanlış alındı çok bekledik. O mısır ekmeğiyle köfte yenebilir mi ki. Bir de bir lokma ikram olsaydı keşke doyamadık bile. Tek güzel şey ambiyans."
"Gözleme ve Zeynep Burger yedim, ikisi de felaket kötüydü. Sıcak havalarda gidilebilecek bahçesi güzel otoparkı olan bir mekan. Ama kuzey ormanlarında çok daha gidilesi yerler var."