PxPixel
Endless Love このまま側にいて

Endless Love このまま側にいて

Facebook

Hiker🏔🎒🔭🔦 ,natures lover🌎🌍🏞🏝🏜

Puchong New Village, Selangor, Malaysia
  • 110개의 팁
  • 1,276명의 팔로워
  • 1,637명의 팔로잉
  • 3 리스트
Endless Love 님의 다음 도시 내 리스트: 모든 도시
  • Petaling Jaya
  • Kuala Lumpur
  • Shah Alam
  • Klang
  • Bangi
  • Gurun
  • Cyberjaya
  • Putrajaya
  • Jerantut
  • 모든 도시
Endless Love의 상위권 도시
Petaling Jaya
6 Tips
Kuala Lumpur
5 Tips
Shah Alam
5 Tips
Klang
3 Tips
Bangi
2 Tips
Gurun
2 Tips
Cyberjaya
1 Tip
Putrajaya
1 Tip
Jerantut
1 Tip
추가로 로드하기
추가로 로드하기
Endless Love このまま側にいて
48 장소 업데이트됨
48곳의 장소 Bazaar Ramadhan Kampung Baru, Dynasty Dragon Seafood Restaurant Sdn Bhd, Big Red Strawberry Farm (Agro Tourism Garden), Mahkamah Tinggi Shah Alam 포함
Endless Love このまま側にいて
71 장소 업데이트됨
71곳의 장소 Nyamok terbaik dr ladang, Pondok Kecilku...., Mama Rose wth bougeat of roses, Broken heart Theraphy room 포함
    Endless Love 님의 최근 팁
    저장
    ""365 hari..owhh Zubaidahhh...hahahaaa :p"
    문화 회관
    · 말레이시아
    저장
    "Kdg2 kita bkwan,tbe2 rs sunyi tbe2 RINDU x semena-mena,walhal kita saling x mngenali,bgitu complexnye hati kitakan?Smpai tak tahu apa yg sllu tjadi tp ble saling sepi akn trtnya dia remove aku ke?Hehe"
    문화 회관
    · 말레이시아
    저장
    "I got calling from stalker today who asking me hello ni kat Kuantan ke?"don't u treat me like a child I always got that poor call like that,if u call just wnt 2 hear my voice just tell me im ok lol!:p"
    오락실
    · 말레이시아
    저장
    ""Tak ada ape yg mnarik ttg hidup saya, tak ada cerita nak dikhbarkan, saya biasa2 senang jadi diri sendiri seadanya,Saya tak ada langsung kawan baik sekadar kawan di online dari latar yg berbeza!""
    오락실
    · 말레이시아
    저장
    ""Satu x pnh brkurang tp lbih dr apapun!senyumlah duhai hati yg penat,sibuklah dgn apapun jgn prnh abaikan dirimu,hya kerana rutinmu!aku x prnh lupa!Ukirkan senyum yg manis wahai hati kcil yg bduka!""
    구/군/시
    · 말레이시아
    저장
    "See me at my IG : ENNAROSEMIRACLE soundtracking : ennarose"
    구/군/시
    · 말레이시아