O

Onur Kendik

Facebook

  • 9개의 팁
  • 11명의 팔로워
  • 4명의 팔로잉
  • 2 리스트
Onur 님의 다음 도시 내 리스트: 모든 도시
  • Antalya
  • 모든 도시
Onur의 상위권 도시
Antalya
2 Tips
추가로 로드하기
추가로 로드하기
0 장소 업데이트됨
0개의 장소
6 장소 업데이트됨
6곳의 장소 Şişçi Cafer ve Piyazcı Cengiz, Engelsiz Cafe, Santana Dondurma, Bay Dürümcü 포함
    Onur 님의 최근 팁
    저장
    "Gittiğimde TresCours kısa film gösterisi vardı. Dibinde falezlerden denize girip sonra Medovik+Çay eşliğinde kısa film izledim. Yağmurlu havada içinde kitaplar olan küçük bungalovlara oturabilirsiniz."
    O
    Onur Kendik · 7월 12, 2017
    아침식사
    · Muratpaşa, 터키
    8.7
    저장
    "Kemer'de bisiklet sürdükten sonra sıcak hamuru döküp kornetini sarsın diye başında beklediğimiz dondurmacımız Antalya'ya gelmiş! Valla kavun+karadutla yolda yürüken gençliğimi geri bulmuş gibiydim."
    O
    Onur Kendik · 7월 12, 2017
    아이스크림
    · 안탈리아, 터키
    7.7
    저장
    "İç harcınızı hazırlayıp götürürseniz çok uygun fiyata çok güzel pide yapıyor, kenarsız konya usülü pide diye isteyin. Bir gün önceden ve yeterli adette sipariş verebilirseniz özel hamur da çıkarıyor."
    O
    Onur Kendik · 7월 12, 2017
    케밥
    · 터키
    저장
    "Köftesi bol kuyruk yağlı ve ağır, piyaz orta, sirkesi eksik ve fasülyeleri sert, tramvay için yapılan çalışmalar yüzünden anayol dışında kalmış, tek artısı sınırsız ayran,yeşillik ve çay ikramı ."
    O
    Onur Kendik · 7월 12, 2017
    8.4
    저장
    "Antalya gezimde 3 piyaz mekanına gittim ve en beğendiğim burası oldu. Şiş köftesi sadece kıyma+tuz ile yapılıyor ve diğer 2 mekanda yediğim aşırı yağlı köftelerden çok daha sağlıklı. Piyaz da süper."
    O
    Onur Kendik · 7월 12, 2017
    Kofte
    · 안탈리아, 터키
    8.1
    저장
    "yilin yarisi sabah vakti sis altinda olup sabah ucuslarinin gecikmeli kalktigi havalimani. izmirde en cok nerede sis olur diye halka sormuslar ona gore burayi yapmislar."
    O
    Onur Kendik · 11월 15, 2015
    국제공항
    · Gaziemir, 터키
    8.4