PxPixel

Kolej Universiti Poly-Tech MARA (KUPTM)

대학교기술 대학교 건물
Cheras, Ampang
저장
공유
  • Qishin T.
    "Though the college has its own wifi (wifi), you need to get permission 1st."(Tips 4개)
    Oi M.
    "Looking for a cheap but delicious lunch (점심식사)?"(Tips 2개)
99 팁 및 리뷰
필터:
  • wifi
  • 장난감
  • 백반
로그인하여 여기에 팁을 남겨보세요.

정렬:
  • 최근
  • 인기있는
  • Huzaifa J.
    Huzaifa Jofri8월 15
    100회 이상 방문함
    Shit happens everyday, but don’t forget to smile
  • Azwan A.
    Azwan Azman6월 26
    100회 이상 방문함
    Banyak belen hahaha
  • baiihaqii ✌
    baiihaqii ✌10월 18, 2016
    Jalan berlubang, berlecak dan berdebu itu biasa
  • Alea S.
    Alea S4월 12, 2016
    50회 이상 방문함
    Kat sini ada gadis cantik. Dan semestinya gadis itu adalah saya 😚😘
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁3월 22, 2016
    100회 이상 방문함
    Kaki tweet? @fadisman_ | Kaki instagram? @fadisman_ :D
  • Ah K.
    Ah Kay3월 2, 2016
    100회 이상 방문함
    Nah download https://play.google.com/store/apps/details?id=ahkay13.lah
  • Alea S.
    Alea S10월 15, 2015
    50회 이상 방문함
    Hi saya disini !
  • Kai L.
    Kai Lim10월 27, 2014
    Pandan Jaya H5 apartment Special renovate to 5R2B fully Furnish. RM1300 monthly so each room are only RM 260! Walking Distance to Pandan Jaya LRT and nearby all facilities. Contact Kai @ 0162212580
  • Haqimi I.
    Haqimi Iskandar10월 16, 2014
    5회 이상 방문함
    Antara tempat paling best untuk 'membuang'
  • Zana J.
    Zana Je9월 26, 2014
    Cuty2 kena gak g kolej adoi
  • wan.
    wan.9월 24, 2014
    100회 이상 방문함
    The food, the students, the environment, the college, the lecturers. Everything is good. JK
  • Mohd N.
    Mohd Nurzahid9월 2, 2014
    50회 이상 방문함
    zzzzzzzzzzz
  • Nazim R.
    Nazim Razak8월 14, 2014
    50회 이상 방문함
    Kelas kelassssss kelassssss
  • Syakirah I.
    Syakirah Ismail8월 11, 2014
    10회 이상 방문함
    Hr class 😩
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron7월 9, 2014
    25회 이상 방문함
    Hai abang abang sado. Diksyaff tergoda nyahhhh
  • Ina F.
    Ina Farina7월 2, 2014
    50회 이상 방문함
    Mmg ske dtg kelas pas 2 tnggu lec x msk2...hmm
  • Ikhwan D.
    Ikhwan Dzaraly5월 20, 2014
    25회 이상 방문함
    Pondan kat sini pakai legging
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf5월 20, 2014
    100회 이상 방문함
    Jangan lupa makan nasik!!
  • Oi M.
    Oi Mirza4월 23, 2014
    50회 이상 방문함
    Maxis line in a picture
  • AdzLyn A.
    AdzLyn AdzLand4월 23, 2014
    10회 이상 방문함
    Tempat bertapa 3 tahun lepas
  • Hanief Z.
    Hanief Zanial3월 25, 2014
    lets be closer..at me on wechat.. ssid_ks
  • Hanief Z.
    Hanief Zanial3월 25, 2014
    lepak di sofa level 3..nyaman..hahaha
  • Athikah L.
    Athikah Latif2월 26, 2014
    10회 이상 방문함
    There’s a good wifi connection and soft couch at level 3. But beware of geeks. hahahaha
  • Faz
    Faz2월 25, 2014
    100회 이상 방문함
    Class gelap. Lampu rosak 😢
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁2월 19, 2014
    100회 이상 방문함
    Kaki tweet? @zulfadhli | Kaki instagram? @zulfadhliisman :D
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron2월 17, 2014
    25회 이상 방문함
    Pernah kena saman dgn pakcik guard? Ayokkkkk
  • Oi M.
    Oi Mirza1월 30, 2014
    50회 이상 방문함
    Go to level 3 for a great wifi and sofa.
  • Oi M.
    Oi Mirza1월 30, 2014
    50회 이상 방문함
    Looking for a cheap but delicious lunch? Beli air tin di vending machine in the college for Rm1, then beli nasi lauk di gerai-gerai tertentu di tepi kolej. Total Rm4 and below. Happy hunting!
  • Eira C.
    Eira Cullen1월 27, 2014
    10회 이상 방문함
    pak guard bajet handsome -_-
  • Ajai M.
    Ajai Moon1월 27, 2014
    100회 이상 방문함
    Dah ada coolblog, bende shubhah yang digilai ramai kecuali aku. Esok lusa mungkin akan ada pizza hut. MekD bagai. Semua adalah untuk kepuasan pelajar, dari duit pelajar kepada pelajar.
  • Oi M.
    Oi Mirza1월 21, 2014
    50회 이상 방문함
    Kepada freshy like me, if you're going to level 2 menggunakan tangga, be aware sebab before you reach that level, ada surau perempuan di belah kiri, so jangan masuk unless you're a muslimah.
  • Jojoi
    Jojoi1월 15, 2014
    25회 이상 방문함
    Sem2 ku bermula
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani Mohd12월 31, 2013
    100회 이상 방문함
    Dah jumpa jodoh belum dekat sini? Kalau belum, mention dkt twitter. @syaffk
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron12월 31, 2013
    25회 이상 방문함
    Nak berjaya belajar babe. Bukan check in lepas tu usha belen
  • Ajai M.
    Ajai Moon12월 6, 2013
    100회 이상 방문함
    Bila cuti semester, rindu kelas, bila dah mula kelas, rindu nak cuti. Mana satu yang dimahukan?
  • Kaww M.
    Kaww Milo Ice12월 3, 2013
    10회 이상 방문함
    U lah sangatttt, hahha
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani Mohd11월 28, 2013
    100회 이상 방문함
    Andai kata nak berjaya, belajar. Bukan check in je.
  • Watie Z.
    Watie Zahari11월 27, 2013
    Di sini .... nk kelik dohhhh
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11월 20, 2013
    25회 이상 방문함
    percaya cakap saya, hantu dan kolej ni tak dpt dipisahkan, jangan lupa @syafiqahk_ ada untuk menemani anda
  • Amir A.
    Amir Asyraf11월 20, 2013
    100회 이상 방문함
    Orang leave tip, dia nak leave tip jugak.
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11월 20, 2013
    25회 이상 방문함
    Hai, jangan risau kalau takde awek menemani anda, @syafiqahk_ kan ada
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11월 19, 2013
    25회 이상 방문함
    Tak ramai pun pakwe sado dekat sini, harapkan rafsan jani dgn amir assyraf je
  • Amir A.
    Amir Asyraf11월 19, 2013
    100회 이상 방문함
    Belen bersepah bagai tiada penghujungnya
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11월 18, 2013
    25회 이상 방문함
    Kena tahu, @syafiqahk_ ada 2 1/2 tahun dekat sini, jom follow dia untuk masa masa indah awak di sini
  • Adiebss
    Adiebss11월 15, 2013
    100회 이상 방문함
    Jom tweet? @Adiebss
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf11월 14, 2013
    100회 이상 방문함
    Follow @aizasy di twitter untuk menceriakan hari-hari anda
  • aizuddin a.
    aizuddin asyraf11월 14, 2013
    100회 이상 방문함
    Universiti paling power dalam dunia..engkorang ape tahu
  • Syafiqah K.
    Syafiqah Khadiron11월 10, 2013
    25회 이상 방문함
    Lupa lak dah jadi budak U
  • aa6my ..
    aa6my .11월 6, 2013
    10회 이상 방문함
    Hmmm. Noob
  • Fitrah K.
    Fitrah Kasih10월 3, 2013
    100회 이상 방문함
    Ada orang letak bbm dekat tips haha 😱😂😂😂
1,233 사진

연관 검색

  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang photos
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang location
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang address
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • bilik mpp,kolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • bilik mppkolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • ibu pejabat kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly- tech mara ampang
  • kolej poly-tech m.a.r.a (gmi) ampang
  • kolej poly-tech mara ampang
  • kolej poly-tech mara kuala lumpur ampang
  • kolej poly-tech mara, kl ampang
  • kolej polytech m.a.r.a gmi ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) cheras ampang

Foursquare © 2018  Lovingly made in NYC, SF & Chicago