"Aşikân restaurant sahibi sayesinde keyifli bir tur geçirdik. Saltanat kayığına bir saatlik tur için 120 tl ödedik. Tavsiyemdir.."
"Kaldığımız odada rutubet sorunu vardı. Sabah uyandığımızda doğanın sakinliği kuşların cıvıltısı bu sorunu bize unutturdu. Otel sahibi çok yardımseverdi. Saltanat kayığı ile halfeti turu 120 tl."
"Gelip de görmemek olmazdı. Huzur.."
유적지 및 보호 구역
· Şanlıurfa, 터키
9.2"Sanırım Edirneden sonra en güzel ciğeri burada yedim. Çalışanları çok ilgiliydi. Ciğerin lezzetine ve ayranına hayran kaldım. 4 adet porsiyon ciğer, 2 adet porsiyon tavuk ve 6 ayran için 80 tl ödedik."
"Gaziantep de tek geçilecek meyhane. Otantik ortamı, leziz mezeleri, patlıcan kebabı süperdi. İkram olarak gelen fıstıklı tulum peynirine bayıldık. 70 lik yeni rakı 175 tl. İki kişi ortalama 300-350 tl"
"Otelin konumu gezilecek yerlere çok yakın. Personel gayet güleryüzlü ve çok yardımsever. Odamız tertemizdi. Sabah açık büfe olan kahvaltı çok başarılıydı. Araç kiralama konusunda çok yardımcı oldular."