Çorbası güzel ciğerleri bir harika servis başarılı fiyatları uygun ulasim kolay salatalari taze ve temiz bir mekan garsonlari ilgili işin ehli tarafimdan denendi. Şiddetle tavsiye ederim..
Böyle bir ciğeri hiçbir yerde bulamazsınız.Ayrıca pideleri,lahmacunu,tatlıları ve özellikle çalışanların ve işletme sahibinin ilgisi inanılmaz ötesi.Şiddetle tavsiye ediyorum ŞİDDETLE ❤️
Yediğim en iyi ciğer diyebilirim. 25 tl fiyatı. Fiyat performans oranı gayet iyi. Kiremitte köfteyi de çok başarılı bulduk, salçalı sosu güzeldi. Personel ilgili
Kendine has nefįs ciğeri,harika ikramliklari,izgarada kofte,çöp şiş,tavukbonfile,pide çeşitleri citir lahmacunu,kendinize ziyafet cekebilir çay ile beraber irmik helvasi ikram olarak sunulmaktadir.
Ciğer kıvamında pişmiş, taze ve lezzetli. Biberlerle birlikte herşeyin ince uzun doğranmış olması yemeyi biraz zorlaştırsa da çok önemli değil. İkramlar bol, mekan temiz.. Tekrar giderim.
Ciğer ve lahmacun yedik ikisinde oldukça güzeldi tavsiye ederim. Çalışanlar gerçekten çok Güleryüzlü ve ilgili. İkramlar ve yemek sonrası çay-irmik helvası bizi mest etti.
Mükemmel ilgi, mükemmel lezzet. Ciğer sevmeyenleri bile aşık eder. Mutlaka gelin, tadın.. Fiyat performans efsanesi ! İkramlar, güleryüz. Hayran kaldık
17.00de gittik. Ikram mezelerinden kalmamış. Kuru yemek yedik. Ardından ıkram irmik de kalmamış! Sanırsın saat 10'da gittik. Bittiyse yenisini hazırlarsın di mi? Kalmadı denir mi müşteriye? Ayıp.