Maşaport
물담배 바 · ₺₺
Kıyı (Atatürk Cad.)
"Steak konusunda denenmesi gereken bir menüsü var. Lezzetli ve doyurucu. Sunumlar konusunda zamanla daha iyi olacağını tahmin ediyorum. ;)"
Dexter Hookah Lounge Bar
Kıyı Avm No:13-14 (Atatürk Caddesi)
"Nargilesi kesinlikle iyi. Kıyı avmdeki en iyi nargileci diyebilirim. Servis de çok iyiydi, garsonlar güleryüzlü. Fiyatlar uygun. Nargile 18TL."
Yeni Kordon Cafe
카페 · ₺₺
Barbaros Mh. (Aziziye Caddesi)
"Kahvenizi yudumlarken boğazın eşsiz manzarasını seyire daldığınızda içinize huzur ve kahvenizin ne zaman bittiğini anlamıyorsunuz.Güzel mekan"
17 Burda
쇼핑몰
Barbaros Mah. Atatürk Cad. No:207
"Çok güzel. Hem açık hem kapalı. Hem serin hem sıcak. Bize 17 mevsimi yaşattı. Teşekkürler 17."
Yeni Kordon
해안/강변
Barbaros Mah.
"Deniz kenarı dalgaların kumsala vuran sesi martıların sesi ve yanında kahve ☕️ muhteşem gerçek huzur"
Çanakkale Kordon
Kayserili Ahmet Paşa Cad.
"Harika bi şehirin Harika bir kordonusun. Sağ tarafında samimi garsonlarıyla cafeler, sol tarafında berrak bir Marmara denizi. yürürken içine huzur dolduran bir de rüzgarı var tabi 👏🏻🥇☺️"
r,rr
만든 사람 Begüm Bozdağ4개 항목
Çanakkale Akşam Yemek
만든 사람 10개 항목
Nargile
만든 사람 Batuhan Taha ÇAKIR17개 항목
정보를 최신으로 업데이트하세요. 그리고 새로운 고객을 찾으려면 Foursquare의 무료 도구를 사용하세요.
사용자들에게 최상의 웹 경험을 제공하기 위해 저희는 현존하는 최고의 최신 기술을 사용합니다. 계속하려면 브라우저 설정에서 JavaScript를 활성화하십시오.
스마트폰에 Foursquare를 다운로드 하셔서 주변 탐색을 시작하세요!