Afyon lokumunu icad eden Salih Şeker'in torunlarıymış. KaymaklıAntep fıstıklı çok başarılı 25tl. Farklı tat denemek isteyenler kaymakdolmasını deneyebilirler.
Öztaylandaki devasa sıra nedeniyle buradan kaymaklıantep fıstıklı lokum aldım. Saat 3te tek çeşit kalmıştı, harikaydı. Tavsiyem, çabuk bozuluyor 2-3 güne tüketin. Kavrulmuş lokumları ise beğenmedim.
LokumAtölyesininlokumları özellikle kaymaklılokumu 1 numara. Afyon'a gelmenize de gerek yok. Afyonun kaymağı İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya ve Eskişehir'de
Kaymaklı iyidir tezgahtarın kabalığı somurtuk suratı iletişimsizliği benim bi daha buraya uğramamı engelleyecektir. Tatlı satan adam turşu gibi surat! (Not:Yol üzerindakinden aldım)